Производи

Производството во Унисеф се реализира преку две специјализирани линии: Сигурносни врати и Сефови
Нивната цел е задоволување на потребите на секој индивидуален клиент и обезбедување висок квалитет кој се бара од пазарот.Исто така, за практичноста на нашите клиенти нудиме стручен тим за инсталација на купените производи. Унисеф секогаш ги става клиентот и неговото задоволство во суштината на своето производство, со цел постојано да се подобрува во перформансите. Вратите се со структура која може да се облече како сакате, да се усогласи со околината и да го одразува вашиот животен стил. Тие се граница помеѓу вашиот дом и надворешниот свет, првиот знак на вашиот идентитет.Нашите производи може да се најдат во административни и станбени објекти, телевизиски станици, амбасади, индивидуални објекти и.т.н.Гордоста на фирмата Унисеф се мрежа на внимателно одбрани дилери кои гарантираат висок квалитет на услугата, компетентност и внимание на клиентите.Изборот на Унисеф значи докажан квалитет, елеганција и безбедност што трае.

Сигурносни врати

Повеќе

ПП Врати

ПОВЕЌЕ

Сефови

ПОВЕЌЕ

Галантерија

ПОВЕЌЕ

UNISEF - за нас

Нашето главно производство се сигурносни врати и сефови, како и сигурносни системи, банкарска опрема и сл. Изработуваме производи комбинирајќи ги безбедноста и дизајнот. Традицијата, иновативниот дух и авангардниот дизајн претставуваат основа на филозофијата на фирмата, што и дава на нашата колекција посебен печат.Кај нас може да ги најдете сите потребни производи за вашата безбедност. Обезбедуваме контрола на пристап за вашиот дом, канцеларија, возило и дури и за цели комплекси. Го следиме пазарот на системи за заклучување и на безбедносни системи. Успеваме да обезбедиме за Вас модерна и современа заштита. Ви нудиме широка палета на производи: рачки, внатрешни и блиндирани врати, електронски, тајни, сефовски или антипаник брави, катинари, различни видови на шарки за врати и амортизери за врати.

Унисеф дооел

нас. Рача- Охрид
Тел./фах: +38946277778 / +38946277727
Моб. +38970331719 / +38970205100 / +38971231150
Депонент: Охридска банка, Охрид

Изложбен салон Скопје

Митрополит Теодосиј Гологанов 116-1