Сигурносни врати

Секоја сигурносна врата е заштитена од провалување.Вратата е изработена од две челични плочи со антикорозивна заштита, зајакната со челични профили по целата должина на вратата. Касата е метална со конструктивна рамка. Има термичка, акустична и противпожарна изолација. Магичното око на вратата има широк агол на гледање. Вратата има безбедносен синџир (дневен болт) за делумно отварање. Надворешната односно внатрешната страна на вратата е обработена со буков/храстов/фајнлајн фурниран медијапан, фарбан и орнаментиран по избор на клиентот или со фурнирана оплеменета иверица со боја по избор на клиентот. Тежината на вратата е 100кг, а дебелината 75мм.

Типови на Сигурносни Врати:

Сигурносна Врата Тип А сo стандардно заклучување