Безбедни. Сигурни. Елегантни.

Контрола на пристап во вашиот дом, канцеларија и цели комплекси!

 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon
 • App Icon

Unisef - добродојдовте

Нашето главно производство се сигурносни врати и сефови, како и сигурносни системи, банкарска опрема и сл.

Изработуваме производи комбинирајќи ги безбедноста и дизајнот. Традицијата, иновативниот дух и авангардниот дизајн претставуваат основа на филозофијата на фирмата, што и дава на нашата колекција посебен печат.

Кај нас може да ги најдете сите потребни производи за вашата безбедност. Обезбедуваме контрола на пристап за вашиот дом, канцеларија, возило и дури и за цели комплекси. Го следиме пазарот на системи за заклучување и на безбедносни системи. Успеваме да обезбедиме за Вас модерна и современа заштита. Ви нудиме широка палета на производи: рачки, внатрешни и блиндирани врати, електронски, тајни, сефовски или антипаник брави, катинари, различни видови на шарки за врати и амортизери за врати.